Hizmet koordinasyon toplantısı için Yeni Mahalle Muhtarı Adem Yerebakan'ı ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgede yapımı süren kapalı semt pazarında incelemelerde bulundu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Haziran'da hizmete açmayı planladıkları kapalı semt pazarının, Antalya'nın en önemli pazarlarından biri olacağını söyledi. Başkan Tütüncü, 11 bin 736 metrekare alandan oluşan ve bölgede 'Pazar Pazarı' olarak bilinen açık semt pazarının yerine, belediyenin bütçesiyle modern bir kapalı pazar yaptıklarını belirtti. 5 milyon TL'ye inşa edecekleri tesisi, Haziran'da hizmete açmayı planladıklarını belirten Başkan Tütüncü, Pazar Pazar'ına, pazar günü kurulacak olmasında dolayı Antalya'nın her bölgesinden vatandaş geleceğini söyledi.
Kepez Belediyesi Spor Salonu ile Hasan Doğan Stadı'nda düzenledikleri spor organizasyonları ve bölgede yaptıkları Ramazan etkinliğinin de mahalleye hareketlilik getirdiğini anlatan Başkan Tütüncü, Antalya'nın ilk şehit temalı parkını da Yeni Mahalle'ye yaptıklarını hatırlattı.
Başkan Hakan Tütüncü, bölgedeki konutların yanında imar planlarında otopark olarak ayrılan alanlarda sıcak asfalt çalışması yaptıklarını belirtti. Çalışma yapılmayan 18 adet otopark alanına da bu yıl içerisinde asfalt döküleceğini kaydeden Başkan Tütüncü, mahallede bulunan okulların alt yapı problemlerinin çözümüne destek verdiklerini de sözlerine ekledi.
(SK-Y)

24.01.2013 10:40:59 TSI

Editör: Wan Haber