Antalya Bitlisliler ve Antalya Ahlatlılar Derneği'nin dayanışma ve kaynaşma gecesine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu tür etkinliklerin hemşeriler arasında birlik ve beraberliği artırdığını söyledi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Bitlis Kültür ve Dayanışma Derneği ve Ahlatlılar Sosyal Yardımlaşma derneğinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi"ne katılarak, Bitlis ve Ahlat'lıları bu dayanışma etkinliğinde yalnız bırakmadı.
Başkan Tütüncü, ilk olarak Bitlis Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Yüzüncü Yıl Park'ta gerçekleştirdiği dayanışma gecesini ziyaret etti. Davetlilerle sohbet edip, halk oyunları ekibinin gösterisini izleyen Başkan Tütüncü, yaptığı konuşmada, Bitlislilerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, hemşehri derneklerinin kendi kültürlerini, folklorlarını yaşatmaları açısından bu tür etkinlikleri önemli bulduğunu söyledi. Bitlis Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Vedat Yapa da Başkan Tütüncü'ye gecelerine katılımından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.
Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Ahlatlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin Uygulama Otelinde düzenlediği dayanışma gecesine konuk oldu. Burada da Ahlatlılarla sohbet edip, gösterileri izleyen Başkan Tütüncü'ye, Ahlatlılar Derneği Başkanı Şahap Koçak tarafından baston hediye edildi.
(SÇ-SÇ-Y)

10.12.2012 15:14:06 TSI

Editör: Wan Haber