Tuşba Kaymakamlığı SYDV ile ADEM tarafından Van-Şişli Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen sergiye Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın eşi Nesibe Taşyapan, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı ve Eşi Emine Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, Ak Parti Tuşba İlçe Başkanı Naif Şabu, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Tuşba Belediye Başkan Yardımcısı Necati Yertürk, Tuşba Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tuşba Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen “El Sanatları ve Dikiş Nakış” sergisinin açılışına katılarak sergilenen eserlerin ardından bir açıklama yapan Tuşba İlçe Kaymakamı Musa Sarı, “Kaymakamlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında bayanlarımıza yönelik el işi sanatları kursu açtık. Açmış olduğumuz kursumuza bayanlar tarafından yoğun ilgi gördü ve bir yıl boyunca eğitmenlerimiz tarafından bayanlarımıza el işi kursu verildi. Kursumuzun sonunda da yılsonu sergisi açarak bayan kursiyerlerimizin yapmış olduğu el işi ve göz nuru olan emeklerini sergiledik. Bu tür projelerimizi Tuşba Belediyemiz ile de ortaklaşa olarak da devam etmeyi düşünüyoruz” dedi.

Tuşba Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen el sanatları ve dikiş nakış sergisinin açılışına katılan Van Valisi İbrahim Taşyapan'ın eşi Nesibe Taşyapan ise, bu tür etkinliklerden memnuniyet duyduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür etti. İHA

Editör: Wan Haber