Edremit’in gerçek kimliğine kavuşması yolunda başlattığı önemli projelerle ilçenin çehresini değiştiren Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor.

Edremit Kaymakamlığı ve belediyesi koordinasyonunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde hizmet veren aşevini ziyaret eden Kaymakam Çiçekli, yemekleri yapan aşçıları ve çalışanları tebrik etti.

Ramazan ayı boyunca büyük bir uğraş vererek vatandaşlara lezzetli yemekler yaparak sunduklarını dile getiren Çiçekli, Ramazan ayı sonrası da sunulan hizmet ve yapılan yemeklerin her kesim tarafından takdirle karşılandığını kaydetti.

Kaymakam Çiçekli, “Şunu söyleyebilirim ki Türkiye’nin en modern ve en temiz aşevlerinden biri Edremit Belediyesi Aşevidir. Tüm ustalarımız yemek yapma konusunda çok iyiler. Ayrıca her gün burada ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye yemekler hazırlanmakta ve en iyi şekilde bu ailelerimize ulaştırılmaktadır. Aşevimizin hijyeni özellikle takdire şayandır. Ben bu konuda burada görevli olan başta yetkili arkadaşlarımızı ve siz aşçılarımızı tebrik ediyorum” dedi.(iha)

Editör: Wan Haber