Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin, Adnan Menderes Üniversitesi'ni (ADÜ) ziyaret etti.
Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu; Türkiye Tekvando Federasyon Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin ile Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Fatih Çatıkkaş'ı makamında ağırladı.
Türkiye Tekvando Federasyon Başkanı Yrd. Doç. Dr. Metin Şahin, ziyarette yaptığı açıklamada; Federasyon olarak üniversitelerle işbirliği içinde birtakım çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Şahin, Adnan Menderes Üniversitesi'nde ne gibi çalışmalar yapılabileceklerini belirlemek için araştırma ve inceleme yapacaklarını dile getirerek, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Üniversiteler ve Federasyon işbirliği ile tekvando dalında büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.
Başkan Şahin, spora ve sporcuya gösterdiği ilgi ve destekten dolayı ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu'na teşekkür etti.
ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu da; "Tekvando sporunun insanı fiziksel ve ruhsal anlamda geliştirdiğini ve bu nedenle kendisinde ayrı bir yere sahip olduğunu belirtti ve tüm spor dallarına gereken önemin verilmesi gerektiğini, sporun birleştirici yanının ancak bu şekilde ön plana çıkarılabileceğini ifade etti. "Yapacağımız ortak çalışmalar ile tekvandonun üniversitemizde ve toplumumuzda daha fazla yaygınlaşması sağlanabilir" diyerek ziyaretlerinden dolayı Şahin'e teşekkür etti.
(MB-İK)

06.02.2013 15:23:18 TSI

Editör: Wan Haber