3-9 Mart 2013 tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı '7. INAS Word Skııng Champıonshıp' Dünya Zihinsel Engelliler Kayak Şampiyonası'na katılacak zihinsel engelli kayak Milli takımı sporcuları Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ile birlikte Kars'a geldiler.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Özel Sporcular Federasyonu Kars Temsilcisi Metin Toraman, AK Parti İzmir Sosyal İşler Başkan Yardımcısı ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanı Aydın Koç, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Neval Sezer ile birlikte AK Parti İl Teşkilatını ziyaret ettiler.
Federasyon Başkanı ve beraberindekileri AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, İl Yönetiminden Ali Karadeniz, Caner Demiral ve Sefer Özabay karşıladı.
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, 3-9 Mart 2013 tarihleri arasında Erzurum İlinde yapılacak olan Dünya Zihinsel Engelliler Kayak Şampiyonası hazırlıklarını yapmak üzere Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde kamp yapmaya geldiklerini söyledi.
Birdal, 20 sporcu, 5 antrenör olmak üzere 25 kişilik kayak milli takımı sporcularının Sarıkamış'ta kampa aldıklarını ve bu vesileyle AK Parti İl Teşkilatını ziyaret ettiklerini kaydetti.
AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu'da kayak milli takımını federasyon başkanı ve yöneticilerinin kendilerini ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ve üzerlerine düşen görev varsa yapabileceklerini belirtti.
Öte yandan, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ile As Başkan Aydın Koç, İl Temsilcisi Metin Toraman ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Neval Sezer, Kars Valisi Eyüp Tepe'yi de makamında ziyaret ettiler. Vali Tepe'ye Kars'a Dünya Kayak Şampiyonası'na hazırlanmak üzere geldiklerini ifade eden Birol Aydın, Erzurum'da milli sporcuların başarılı sonuçlar alacaklarını ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini vurguladı.
Vali Tepe'de Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı, yöneticileri ve sporcularını Sarıkamış'ta ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ve sporcuların Erzurum'da başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını sözlerine ekledi.
(IÇ-AT-Y)

09.01.2013 13:02:53 TSI

Editör: Wan Haber