2006 yılında haftalık olarak yayın hayatına başlayan Türkiye Manşet Gazetesi kadrosu, 8. kuruluş yıldönümünü personelinin katıldığı yemekle kutladı.
Yemeğe Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi Sakin Bilge, Lobi Yayıncılık Yönetim Kurulu Üyesi Selim Bilge, Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Özülke, gazete çalışanları ve yazarları katıldı.
Türkiye Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi ve Lobi Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Bilge, Manşet'in ülke ve millet menfaatleri noktasında taraf olduğunu söyledi.
Bilge, Manşet Gazetesi'nin geleceğe de yatırım yaparak düzenlediği sosyal aktivitelerle gençlere sahip çıktığını, satranç turnuvası, kardeşlik aşuresi paylaşım günü gibi faaliyetlerle toplumu kucakladığını belirtti.
Bilge, "Çünkü bizler sadece para kazanma azminde olan bir kadro değiliz. Kökü mazide olan bir atinin haldeki temsilcileriyiz. Bu sebepten işimiz zor yolumuz uzundur. Biz bunun farkındayız. Çorum halkına farklı bakış açısı ile bülten mantığından uzak kardeş kavgalarından beslenmeyen bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Nerede haber var orda Manşet var, nerede kalite ve saygınlık var nerede Çorum için ve ülkemiz için hayırlı bir hizmet var orada Manşet var ilkemizden taviz vermeyeceğiz" diye konuştu.
Lobi Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Bilge ise, Manşet kadrolarının hedefinin büyük olduğunu belirterek, devlet, millet ve inançların çatışma aracı yapılmasına karşı olduklarını belirtti.
Bilge ayrıca gazetelerinin yönetim, çalışanlar ve köşe yazarları ile beraber kadronun bir aile olduğunu söyledi. Çorum'un kardeş ortamının bozulmaması ve birlik beraberlik içinde yaşama konusunda gazetenin inanç değerleri ve demokrasi konusunda taraf olduğunun altını çizen Bilge, bütün çalışanlara ve köşe yazarlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Türkiye Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Murat Özülke ise yemekte yaptığı kısa konuşmada "Biz bize güvenenlerin bu milletin evlatlarının duası ile çıktığımız bu yolda Çorum'un kardeşliği için sözde değil özde çalışmalar yapıyoruz. Bize ne mutlu ki kısa bir sürede ahlaksızların, haramzadelerin ve millet ile devlet düşmanlarının korkulu rüyası olduk" dedi.
Manşet Gazetesi yöneticileri, çalışanları ve köşe yazarları yemekten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
(MMY-BÖ)

11.02.2013 17:48:02 TSI

Editör: Wan Haber