Türkiye Kadınlar Futbol 2. Lig 6. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Buse'nin yıldızlaştığı karşılaşmada Tarsus Gençlerbirliğispor'u 10-1 mağlup etti.
İnönü Üniversitesi Stadında oynanan karşılaşmayı Ali Kalik, Emine Akgüneş ve Ahmet Yener hakem üçlüsü yönetti.
Malatya Bayanlar Spor Kulübü Leyla, Gülendam, Elanur, Özge, Meral, Hazal, Zeynep, Nursel, İlknur, Buse ve Didem on biriyle sahaya çıkarken, Tarsus Gençlerbirliğispor Aslı, Bircan, Cansu, Muteder, Neslihan, Hande, Seren, Rukiye, Öznur, Pınar ve Media on biriyle mücadele etti.
Malatya Bayanlar Spor Kulübüne galibiyeti getiren golleri dakika 32, 36, 40, 58,64 ve 72'de Buse, dakika 47 ve 83'te Didem, dakika 65 ve 90'da Hazal kaydetti.
Tarsus Gençlerbirliğispor'un tek sayısını dakika 45'te Cansu attı. Tarsus Gençlerbirliğispor ligdeki ilk golünü atmış oldu.
Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Antrenörü Cafer Aypan, "Tarsus Gençlerbirliğispor'un genel durumu belli. Bizim sporcularımızda bunu yakından takip ediyor. Bu anlamda sporcularımız biraz gevşek davrandı. İlk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. İkinci yarı için oyuncularımıza uyarılarda bulunduk. Oyuncularımız daha da ciddiye alarak, mücadele etti. Ama daha iyi oynayabilirdik. Sonuçta farklı bir skorla, iyi bir galibiyet aldık" dedi.
(FD)

15.12.2012 16:43:09 TSI

Editör: Wan Haber