Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, ligin ilk yarısını 24 puanla lider tamamladı. İlk yarının son maçında Ankara deplasmanında Fomget Gençlik'i 10-0 gibi farklı skorla yenen Konak Belediyespor'da Duşa Cosmina attığı 5 golle yıldızlaştı.
Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Konak Belediyespor, Kadın Futbol Takımı, ligin ilk yarısını 24 puanla lider kapattı. Sezona iddialı bir kadro ile başlayan ve şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi Ataşehir Belediyespor'un iki puan önünde bulunan mavi-beyazlılar, ilk yarıyı zirvede kapatmanın sevincini yaşıyor. İlkyarının son maçında Ankara deplasmanında Fomget Gençlik'i 10-0 gibi farklı skorla yenen Konak Belediyespor'da Duşa Cosmina attığı 5 golle yıldızlaştı.

GOL GÖRMÜYOR
Konak Belediyespor, ligin ilk yarısında kalesinde sadece 5 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı olurken, attığı 36 golle ligde en fazla gol atan ikinci takım oldu. Maç başına 4 gol ortalaması tutturan mavi-beyazlı kadınlarda 14 golle takımın golcü oyuncu ise Duşa Cosmina oldu. Serghe Raluca ise 7 gol atarken, Gamze İskeçeli 6, Ceren Nurlu 4, Sevgi Çınar 2, Yaşam Göksu ve Cansu Yağ rakip fileleri 1 kez sarstı.

"ŞAMPİYONLUK GELECEK"
Son 4 yılda Konak Belediyespor'u kadın futbolunda belirli bir seviyeye getirdiklerini ve bu sene şampiyonluk istediklerini belirten teknik direktör Hüseyin Tavur, "Oyuncu kadromuz bu amaç doğrutusunda herkes elinden gelenin fazlasını yapıyor. Kaliteli ve derin bir kadroya sahibiz. Ligde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İkinci yarının ilk iki haftasında oynayacağımız Trabzon İdmanocağı ve Ataşehir Belediyespor karşılaşmaları ligin düğümünü çözecek. Biz galibiyet serimizi sürdürüp ipi gögüslemek istiyoruz. Bizlere desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve yönetim kurulumuza şampiyoluğu hediye etmek istiyoruz" dedi.
(EA-RFK-S)

08.01.2013 10:22:07 TSI

Editör: Wan Haber