Türkiye Finans, tüketicilerin ziynet eşyalarını değerlendirmeye başlıyor, altınlar yatırıma dönüşüyor. 3 Aralık'tan itibaren şubelerinde altın toplayacak olan Türkiye Finans, altına yatırım yapmak isteyenlere tasarruf imkânı sağlamanın yanı sıra Türkiye'de bir ilk olan, "Kişiye Özel Gram Altın" ayrıcalığını da müşterilerinin hizmetine sunuyor.
Katılım bankacılığının öncülerinden Türkiye Finans, altın ve ziynet eşyalarını değerlendirmek isteyen müşterileri için altın ürünleri geliştirmeye devam ediyor. 3 Aralık'tan itibaren Altın Şubeler'de altın toplamaya başlayacak olan Türkiye Finans, müşterilerinin tasarruf yapmasına olanak sağlıyor. Türkiye Finans Altın Toplama Günleri'nde; bilezik, bileklik, künye, kolye, küpe, çeyrek, yarım gibi seçeneklerde tüm takı ve altınları değerlendiriyor.
Türkiye Finans Altın Şubeler'de altınlarını değerlendirenler, hesabına 24 saat ulaşıp, ihtiyaç duydukları takdirde altınlarını nakde çevirebilirken aynı zamanda çalınma, kaybolma, işçilik ücreti, eski-yeni tarih gibi endişelerden de kurtuluyor.
Türkiye Finans, Türkiye'de ilk kez kişiye özel ambalaj tasarımlı hediyelik altınları da satışa çıkarıyor. Kişinin ambalajı üzerine istediği fotoğrafı bastırabileceği ve mesajını yazabileceği altın ile herkes, sevdiklerine çok özel bir hediye verebiliyor. Üstelik kişiye özel fotoğraflı altın ambalajı açılmadığı takdirde değer kaybı da yaşamıyor.
(ÖK-ÖK-E)

01.12.2012 11:25:47 TSI

Editör: Wan Haber