2013 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası'nda 7 yaş kategorisinde Türkiye 4.'sü olan Uygar Şenyüz, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'u ziyaret etti.
Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya Kemer'de ülke genelinde 2001-2006 arası doğumlu 54 il ve KKTC'den 1333 sporcunun 27 Ocak 1 Şubat 2013 tarihlerinde 5 gün boyunca birbirleriyle kıyasıya mücadele ettiği 2013 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasında 7 yaş grubunda 7,5/9 puan ile Türkiye 4.sü olarak milli takıma girmeyi başaran Özel Yüzyıl Bezci Koleji 1/A sınıfı öğrencisi Uygar Şenyüz'ün Kaymakam Okur ziyaretinde Okul Müdürü Semih Candaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan da hazır bulundu.
Nazilli eğitim ve spor alanında başarıların İl genelinden çok Ülke genelinde olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Mehmet Okur; "Öğrencilerimiz hem eğitim hem de sportif faaliyetler ile ilçemizi olduğu kadar ilimizi de çeşitli yarışmalarda temsil etmezi bizleri gururlandırıyor. İlimizi birçok yarışmada başarılara taşıyan ve Aydın'ın ismini yarışmalarda söyleten tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Bu çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve idarecilerimize de başarılarının devamını dilerim" dedi.
Öğrencilerinin başarılarıyla büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Özel Yüzyıl Bezci Koleji Okul Müdürü Semih Candaş ise; "Bezci Koleji olarak bir kez daha farkımızı ortaya koyduk. Eğitim de olduğu gibi sportif ve kültürel etkinliklerde de başarılarımızla ön plana çıkmak bizi gururlandırıyor" şeklinde konuştu.
(ÜÖ-SK-İK)

14.02.2013 16:09:47 TSI

Editör: Wan Haber