Kamu Sen'e bağlı Türk Yerel Sen Sendikası, Nevşehir'de 2009 yılında vefat eden Şahin Gök'ün sigorta tazminatını eşi Semahat Gök'e verdi.
Tazminatın ödenmesiyle ilgili düzenlenen toplantıda, Kamu-Sen'e bağlı Türk Yerel Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Bahri Kapusuzoğlu ve Ömer Yankaş da hazır bulundu. Toplantıda, 2009 yılında Kızılırmak'ta boğularak hayatını kaybeden Şahin Gök'ün sigorta tazminatı eşi Semahat Gök'e teslim edildi. Burada bir açıklama yapan Türk Yerel Sen Genel Başkan Yardımcılarından Yusuf Bahri Kapusuzoğlu, ''2009 yılında Türk Yerel Sen Nevşehir Şubesi üyelerimizden Şahin Gök'ü kaybettik. Üyemiz Şahin Gök'ün sigorta tazminatını ödemek için burada bulunuyoruz. Ben merhuma bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum'' diye konuştu.
Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin ise, ''Memur sendikacılığının bir markası olan Türkiye Kamu Sen, kamu çalışanlarının ve üyelerinin hak ve menfaatlerini korumaya devam etmektedir. Ben de merhum Şahin Gök'e bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum'' dedi.
Konuşmaların ardından Türk Yerel Sen Genel Başkan Yardımcıları Yusuf Bahri Kapusuzoğlu, Ömer Yankaş ve Kamu Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin tarafından Şahin Gök'ün eşi Semahat Gök'e sigorta tazminatını teslim ettiler.
(COŞ-ZB-Y)

02.02.2013 11:39:08 TSI

Editör: Wan Haber