Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türkiye Yerel Yönetim Hizmetleri Kolu Kamu Görevlileri Sendikası (Türk Yerel Hizmet-Sen) Genel Sekreteri Yusuf Bahri Kapusuzoğlu, Muş Belediyesi'ni ziyaret etti.
Yusuf Bahri Kapusuzoğlu, Sendika Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yorulmaz ve Erzincan Şube Başkanı Savaş Ağasu'lya birlikte gelen heyeti makamında kabul eden Belediye Başkan Vekili Muhterem Bozkurt, belediyeyle ilgili bilgi verdi. Belediye çalışanlarına sağlanan imkanlara da değinen Bozkurt, Belediye Başkanı Necmettin Dede'nin personele çok önem verdiğini belirtti. Bozkurt; "Muş Belediyesi 2004'ten bu yana AK Parti eliyle, Başkanımız Sayın Necmettin Dede eliyle yönetiliyor. Başkanımız kamudan gelen bir profile sahip ve gerek bürokrasi kimliği, gerek de parlamenter kimliğiyle başarılı çalışmalar yapıyor. Sayın Başkanımız yıllarca Ankara'da hem bürokraside hem de siyasette görev yürüten bir şahıs olduğu için biz kendimizi şanslı addediyoruz. Başkanımız özellikle çalışanlarına değer veriyor ve işçi haklarını el üstünde tutuyor. Zaten çalışanlarının hakkını vermezsen başarıyı da yakalayamazsın. Yaklaşık 9 yıl gibi bir süreçte, Muş'un çehresini değiştirdik. Çevre düzenlemesi, yeşil alan, yol, su ve kanalizasyon gibi çalışmaları yaparak bu noktalarda bütün sorunlarımızı minimize etmiş durumdayız. Tabi bunlar ekip işidir. Ekibine iyi bakmazsan, haklarını korumasan, başarı elde edilmez. Bu sebeplerden dolayı başkanımız memurundan taşeron işçisine kadar herkese değer veriyor" dedi.
Türk Yerel Hizmet Sen Genel Sekreteri Yusuf Bahri Kapusuzoğlu ise, bölge gezisine çıktıklarını ve bu kapsamda Muş'a geldiklerini kaydetti. Personele gösterilen ilgiden dolayı Başkan Vekili Muhterem Bozkurt'a teşekkür eden Kapusuzoğlu; "Kamu çalışanları arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal haklarını iyileştirme noktasında göstermiş olduğunuz fedakarlıklardan dolayı da ziyaret vesilesiyle şükranlarımızı sunuyoruz. Türk Kamu-Sen, büyük bir aile. Muş'ta da üyelerimizin bulunması bizi mutlu etmektedir. Ayrıca sizleri tanımış olmaktan memnunuz. Sizlerin de kurumsal manada Ankara'daki her türlü işlerinizde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyarız" dedi.
(NA-MSA-Y)

13.12.2012 16:30:51 TSI

Editör: Wan Haber