Türk Sineması'nın "Sultan"ı Türkan Şoray, hayatını ve sinema yıllarını ele alarak yazdığı "Sinemam ve Ben" isimli kitabının imza gününde hayranlarının sevgi seliyle karşılaştı.
Türk Sineması'nın "Sultan"ı olarak milyonların kalbine taht kuran ünlü sinema sanatçısı Türkan Şoray hayatını ve sinema yıllarını kaleme aldığı "Sinemam ve Ben" adlı kitabının imza gününde sevenleriyle bir araya geldi.
Akmerkez'de bir kitap evinde gerçekleştirilen imza gününe sanatçının 7'den 70'e hayranları ellerinde sanatçının kitaplarıyla saatler öncesinden uzun kuyruklar oluşturdu. Kitabını imzalayan sinemanın sultanı, hayranlarıyla sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Bir hayranının kitabını öpmesini istemesi üzerine Şoray, seveninin ricasını kırmayarak kitabının ön sayfasını öptü.
Hayranlarının gösterdiği sevgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Türkan Şoray, "Allah'ıma şükürler olsun. Yaşadığım en mutlu dakikalar. İzleyicilerimle buluşmak, o kadar anlatılmaz duygular ki ben çok mutluyum. Hayatımın belki unutamayacağı en güzel anıları" dedi.
Türkan Şoray'a benzerliğiyle dikkat çeken hayranı Fatma Kılıçmısra, "Çocukluğumdan beri bütün filmlerini izledik. Türkan Şoray'a benzetiyorlar, ben de benzetildiğim için çok mutlu oluyorum" dedi.
Metin Şamdam ise, "Her imza gününe geliyorum. Hayatta ilk seyrettiğim film Türkan Şoray filmiydi. Sonbahar rüzgarları filmini sinemada seyrettim. Perdeden o gözleri, dudakları ve sıcaklığı herkese olduğu gibi bana da geçti. 30 yıldır bu böyle devam ediyor. Herkes onun yüzünün güzelliğini konuşuyor. Onun bir de kalbinin güzelliği var. Bence dünyanın en güzel kadını" diye konuştu.
Türkan Şoray daha önce Ankara'da düzenlenen imza gününde sevenlerinin oluşturduğu izdihamdan dolayı zor anlar yaşamıştı.
(HÇ-ET-Y)

16.12.2012 16:59:55 TSI

Editör: Wan Haber