Türk Kızılay'ı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık güven tazeledi.
Türk Kızılayı Urla Şubesi Olağan Genel Kurulu, URİT Sosyal Etkinlikler Salonu'nda yapıldı. Genel kurula, delegelerin yanında, Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Vatansever ile siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.
Urla Kaymakamı Günaydın konuşmada, "Türk Kızılay'ı Urla Şubesi Türkiye'de örnek gösterilecek hizmetler verdi. Özellikle Van Depremi'nden sonra Urla'da ağırlanan depremzedelere verilen hizmetler için Kızılay şubesine teşekkür ederim" dedi.
Tek listeyle seçime gidilen genel kurulda, Nurgül Saltık yeniden başkanlığa seçildi. Saltık başkanlığındaki yönetim kurulunda, İnci Bağdatlı, Ramazan Ünal, Ahmet Ünsel ve Çiğdem Gülmez yer aldı. Nurgül Saltık teşekkür konuşmasının ardından, Kaymakam Günaydın, Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ile Kızılay'ın çalışmalarına verdikleri katkılardan dolayı hayırsever Ali Rıza Mete, Doğan Güçlü, Kadın Emine Kıpkıp ve Hakan Altınova'ya plaket verdi. Ayrıca derneğe katkı sağlayan üyelere teşekkür belgesi verildi.
(AÖK-Eİ-Y)

02.02.2013 18:29:47 TSI

Editör: Wan Haber