Ödemiş'e bağlı Beyazıtlar Köyü'nde geçtiğimiz ocak ayında çıkan yangın nedeniyle evleri tamamen yanan Fahrettin Koca ve ailesine yardım eli, Türk Kızılayı Şubesi'nce uzatıldı.
Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi tarafından evleri kullanılamaz hale gelen Koca ailesine, 4 adet yatak, 4 adet battaniye, 4 adet pike, elektrikli ısıtıcı, mutfak seti ve gıda paketinin yanısıra üçlü ocak ve nevresim takımı gibi çeşitli malzemeler verildi.
Ödemiş Şubesi tarafından talep edilen ve Ege Bölge Afet Yönetimi Müdürlüğü'nden gönderilen yardım malzemeleri, Şube Başkanı Rıfat Boyacıoğlu ve Yönetim Kurulu üyesi Kaan Güngelen tarafından mağdur aileye teslim edildi.
Türk Kızılayı'nın vatandaşın kara gününde her zaman yanında olduğunu kaydeden Ödemiş Şube Başkanı Boyacıoğlu, "Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi olarak sadece doğal afetlerde değil, bölgemizde mağdur olan her vatandaşımıza yardım eli uzatmayı görev kabul etmekte ve yaralarını bir nebze olsa da sarmaya çalışmaktayız. Türk Kızılayı Ödemiş Şubesi olarak halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
(AG-ERG-Y)

07.02.2013 14:33:45 TSI

Editör: Wan Haber