Kalp Hastaları Ünlüleri Ayakta Alkışlıyor! Bir çok ünlü isim bir proje kapsamında kalp hastalarına ciddi destekde bulundular. Sosyal sorumluluk projesine katılıp mikrofon karşısına geçen ünlüler birlik mesajı vererek türküler okudular. Bir birinden ünlü isimlerin katıldığı kampanya şimdiden büyük bir ses getirmiş durumda.

Türk Kalp Vakfı yararına düzenlenen sosyal sorumluluk projesine destek veren isimleri yakından tanıyoruz; Kurtlar Vadisi ile akıllarımıza kazınan Oktay Kaynarca, Paramparça dizisiyle gündemden düşmeyen Erkan Petekkaya, Güzel Köylü’nün başrolü Gizem Karaca, Emir Berke Zincidi, Kurtlar Vadisi Pusu’nun Savcı Leylası Çiğdem Batur, 1 Erkek 1 Kadın başrolü Emre Karayel, yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, Kiraz Mevsimi başrolü güzel yıldız Özge Gürel, kıskandıran güzellik Deniz Çakır ve Yahşi Cazibe Aslıhan Gürbüz….

Bu ünlülerimiz stüdyoya girip kalp hastaları için kendi seçtikleri şarkıları seslendirdiler, hem ünlü isimler hem de aranjörler de para almadı.

PARA ALMADILAR

Sabah’ta geçen habere göre; Kalp hastaları yararına yapılan ve her oyuncu istediği bir şarkıyı seslendirdiği projede; İskender Paydaş, Sinan Akçıl, Mazlum Çimen, Ersay Üner ve Emirhan Cengiz gibi aranjörler de yer aldı. Projeye destek veren oyuncu ve aranjörler hiçbir ücret almadı.

İşte ünlü isimler ve şarkıları:

Emir Berke Zincidi-Erdem

Oktay Kaynarca-'Niye Çattın Kaşlarını'

Erkan Petekkaya-'Divane Aşık Gibi'

Çiğdem Batur-'Değer mi Hiç'

Emre Karayel-'Masal' Kadir Doğulu-'Hakim Bey'

Deniz Çakır- 'Sen Benim Şarkılarımsın'

Gizem Karaca-'Bir Dilek Tut'

Aslıhan Gürbüz-'Beni Aldattın'

Özge Gürel-'Affet' 

Editör: Wan Haber