Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin geleneksel hale getirdiği "Dönem başı Eğitim Kutlaması" programı çerçevesinde, sendika yöneticileri Gülşehir Abuşağı İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilere hediyeler dağıttı.
Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, şube yönetim kurulu üyeleri ve sendikanın Gülşehir İlçe Temsilcisi Tayfur Urgenç'in de hazır bulunduğu ziyarette, sendika yöneticileri Abuşağı İlkokulu'nda görev yapan tüm eğitimcileri 2012-2013 eğitim/öğretim yılı ikinci döneminin başlaması sebebiyle kutlayarak başarı diledi. Sendika yöneticileri okulda görev yapan tüm öğretmen ve okul personeline karanfil dağıttı.
Okulda öğrenim gören 200 öğrenciye de çikolata hediye eden Şube Başkanı Mustafa Uğur, okul yönetimine de bir adet yeni yazıcı, iki top yazıcı kağıdı ve bir adet bez Türk Bayrağı hediye etti.
Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımızı okula ısındırmak, onlara okulda olmanın mutluluğunu tattırmak ve okulumuza nacizane demirbaş katkısı sağlamayı bir eğitim sendikası olarak sosyal sorumluluk kapsamında görüyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun" dedi.
(MÖZ-ZB-Y)

16.02.2013 10:07:55 TSI

Editör: Wan Haber