Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED ALANYA) 13 ila 16 Ocak tarihlerinde kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen fuarı olma özelliğine sahip olan Uluslar arası Antalya ANFAŞ 27 Hotel Equipment 2016 Fuarı Hoted Alanya Uluslararası 4. Housekeepıng Olimpiyatları’na Van Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri damgasını vurdu. Oldukça eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olan olimpiyatlarda, yarışmacılar; hızlı ve standartlara uygun yatak yapımı, towel origami (havluyla hayvan figürleri oluşturma), elektrikli süpürge ile hızlı süpürme, hızlı mopla süpürme, basket atma, mumya adam olmak üzere 6 kategoride yarışarak hünerlerini sergilediler.

Turizm okullarının yarıştığı fuarda, okullar kategorisinde birinciliği Van Evliya Celebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinciliği Manavgat Şule Muzaffer, üçüncülüğü ise Afyon Emir Murat Özdilek Anadolu Lisesi kazandı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri jüri üyeleri tarafından verildi. Tüm katılımcılara olimpiyat tişörtü ve katılım sertifikası takdim edilerek, toplu fotoğraf çektirdiler.
Van ekibi hazırladıkları yatak konseptinden Van Kedisi, Van Gölü ve İnci Kefalini kullanarak Van’ı en güzel şekilde temsil ettiler.

Editör: Wan Haber