Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, Antalya kampının ardından verilen izinden sonra dün ilk antrenmanına Irlamaz Tesisleri'nde çıktı.
Yapılan takviyelerle takımı daha da güçlendiren yönetim, ikinci yarıdan oldukça umutlu. Aynı zamanda takımın teknik patronu Hüseyin Özcan oyuncularına oldukça güvendiğini ve ligin ilk maçıyla birlikte üst sıralara tırmanacaklarını belirtti. Antrenman da hafif sakatlığı bulunan yeni transfer Ertan Koç düz koşu yaptı.
Turgutluspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, olumlu bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydederek, "13 günlük bir kamp süreci planlamıştık. Bu kamp süresinde yapmış olduğumuz çalışmalar ve hazırlık maçları olumlu yönde gelişti. Takımımızın geleceğe dönük daha emin adımlarla yürümesi için bize ışık tuttuğunu düşünüyorum. Çalışmalarımız her yönüyle iyi ve olumlu geçti. Oyuncularım kamp boyunca oldukça arzulu ve isteklilerdi. Bundan dolayı oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Bu olumlu kamp sürecinin mutlaka lige yansıması olacaktır. Hazırlık dönemini Pazar günü oynayacağımız Altay maçı ile hazırlık dönemini tamamlayıp bir sonraki lig mücadelemiz olan Hatayspor maçını düşünmeye başlayacağız. Amacımız Hatayspor karşısında 3 puan almak ve ikinci yarıya iyi bir moralle başlamaktır. Önümüze koyduğumuz play off hedefine emin adımlarla yürümek istiyoruz. Hedefimiz ve çalışmalarımız play off doğrultusunda devam edecektir" şeklinde konuştu.
Turgutluspor yarın saat 13.30'da Yedi Eylül Stadyumu'nda Altay ile son hazırlık karşılaşmasına çıkacak.
(İLK-BH-S)

19.01.2013 15:41:40 TSI

Editör: Wan Haber