Spor Toto 2.lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor devre arası kampı yaptığı Antalya'da çalışmalarını tamamlayarak Turgutlu'ya döndü. Kamp dönüşü oyuncularına Cuma gününe kadar izin veren teknik heyet takımı Cuma günü toplayarak ikinci yarı hazırlıklarına Irlamaz Tesislerinde başlayacak.
Turgutluspor devre arası kamp programı kapsamında Antalya'da Erzincan Refahiyespor, Bucaspor ve Ofspor ile hazırlık karşılaşmaları yaptı. Refahiyespor ile 2-2 berabere kalırken, Bucaspor ve Ofspor'la da 1-1 berabere kaldı. Takımın hazırlık sürecinden memnun olduğunu belirten Hüseyin Özcan hedeflerinden sapma olmadığını ve play off'a kalacaklarını tekrarladı.
Turgutluspor ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte teknik heyet raporu doğrultusunda 6 oyuncu ile yollarını ayırmıştı. Giden oyuncuların yerine 6 oyuncu ile takıma takviye yapan kırmızı siyahlıların yeni oyuncuların performanslarından memnun oldukları öğrenildi. Genç stoper Ümit Yasin'in Manisaspor'a transfer olmasının ardından bu bölge için bir oyuncu ile prenspite anlaşıldığı öğrenilirken, oyuncunun kulubü ile pürüzlerin ortadan kalkması halinde sözleşmenin imzalanacağı ve takıma katılacağı öğrenildi.
Öte yandan Cuma günü top başı yapacak olan Turgutluspor Pazar günü Yedi Eylül Stadyumunda lig öncesi son hazırlık karşılaşmasını 2.lig Beyaz Grup temsilcilerinden Altay ile yapacak. Bu karşılaşmanın ardından takım ikinci yarının ilk maçı için Irlamaz Tesislerinde kampa girecek.
(İLK-

16.01.2013 12:03:17 TSI

Editör: Wan Haber