Turgutlulu 14 mahalle muhtarı, İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen huzur toplantısında sıkıntılarını İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen'e anlattı.
Toplantıya Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, Emniyet Müdür Yardımcısı Volkan Parıldar, Başkomiser Gürbüz Canuyanık, Trafik Şube Müdürü Turgut Çivitoğlu, Turgutlu Toplum Destek Polis Büro Amirliği personeli ve 14 mahalle muhtarı katıldı.
Özellikle Selvilitepe, Ergenekon, Özyurt, Şehitler ve Albayrak mahalleri muhtarları mahallerinde son zamanlarda artan hırsızlık olaylarına değinirken, bazı sokaklarda ışıklandırma olmaması ve karanlık sokakların hırsızlığa davetiye çıkarması konusunda Göçemen'den destek istediler.
İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen toplantıya katılan mahalle muhtarlarına katılımları için teşekkür ederken muhtarların ilettikleri sorunlara çözüm için her türlü çalışmaların yapılacağını söyledi.
Mahalle muhtarları da, emniyetin çalışmalarından memnun olduklarını ve böyle bir toplantıyı düzenleyen İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen'e ve personellerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.
(İLK-YHY-Y)

24.12.2012 18:07:42 TSI

Editör: Wan Haber