Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki Turgutlar Mahallesi'ne yapılacak okul için harekete geçildi. Özgün Sokak ile Kiraz Sokak arasındaki alana okul yapılması konusunun 2013 yılının yatırım programına alınması önerisi, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın girişimleri ile Kaymakamlığa sunulmuştu.
Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Kaymakam Nazmi Günlü ile birlikte söz konusu alana giderek incelemelerde bulundu. Başkan Orhan, "Yakın bir zamanda Manisa Valiliği'ne sunulacak olan projenin yatırım programına alınarak, bu alana yeni bir okul yapılmasını hedefliyoruz. Projenin gerçekleşeceği tarihe kadar alanın düzenlenerek, mahallede yaşayan vatandaşlarımız ve çocuklarımız için spor alanları, fitness spor aletlerinin ve çocuk oyun guruplarının kurulması çalışmalarına ekiplerimiz hemen başladı. Mahalle sakinleri projeler için memnuniyetlerini dile getirerek, çalışmalar için teşekkür ettiler" dedi.
Başkan Serhat Orhan, sportif başarıları ile ilçede örnek bir okul olan İhsan Erturgut İlköğretim Okulu'na da giderek, burada genç sporcular ve öğretmenleri ile biraraya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet edip isteklerini dinleyen Orhan, okulun spor salonunda yapacakları iyileştirmelerin müjdesini verdi. Güreş, voleybol, karate, masa tenisi gibi pek çok branşta mücadele eden genç sporcuların antrenmanlarını da izleyen Başkan Orhan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez de eşlik etti. Ziyaret esnasında Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'a okula verdiği destekler nedeniyle de bir plaket takdim edildi.
(İLK-ERG-Y)

29.01.2013 11:13:10 TSI

Editör: Wan Haber