AK Parti Antalya Milletvekili, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve İl yönetimi Kepez Müteahhitler Derneği'ni ziyaret etti.
Kepez Müteahhitler Derneği KEMDER'in misafiri AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Menderes Türel ve İl yönetimi oldu. KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık tarafından karşılanan Türel'e Kepezli müteahhitlerin çalışmaları anlatıldı.
Kepezli müteahhitleri yaptığı çalışmalardan dolayı kutlayan Türel, istihdam ve ekonomiye sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür etti. "İnşaat sektörünün hareketli olması, o ülkenin en önemli gelişim göstergesidir" diyen Türel şunları söyledi:
"İnsanlara yeni yaşam alanları kazandırarak sadece ülkemize değil, vatandaşlara da hizmet etmiş oluyorsunuz. Müteahhitlerin dernekleşmesi ve ortak hareket etmesi ise önemli. Bugün Kepez'de konuşulan önemli bir sivil toplum kuruluşusunuz. Vatandaşlara yardımınız, bölgeye katkınız, birlikte hareket ederek sağladığınız enerji için teşekkür ediyorum."
Türel konuşmasının sonunda, bölge ve sektörle ilgili sıkıntıların kendilerine bildirilmesini istedi.
(SK-Y)

04.02.2013 14:11:23 TSI

Editör: Wan Haber