Adıyaman'ın Kahta ilçesinde doğuştan engelli olan yirmi yaşındaki genç kıza Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
Kahta Belediyesi'ne getirilen Bahar yetkin'e akülü tekerlekli sandalyeyi Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ve Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan verdi. Akülü tekerlekli sandalyeye binen Bahar Yetkin Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'ya teşekkür ettiğini ifade etti. Akülü tekerlekli sandalye sahibi olma hayali kurduğunu ifade eden Bahar Yetkin, "Hayata umutla bakıyorum. Şimdi daha da umutluyum. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.
Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan da Kahta Belediye başkanı Yusuf Turanlı'nın engellilere yönelik yaptığı çalışmaları çok beğendiklerini ifade ederek, "Şehir içi otobüslerine rahat binip yolculuk yapabiliyoruz. Bu konuda kendisi gerçekten çok özenli davranarak bize uygun otobüsler aldı. Bunun yanında engelli arkadaşlarımıza her fırsatta yardımda bulunuyor. Ona ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
Kahta Belediye Başkanı Yusuf ise konuşmasında engellileri her zaman önemsediklerini ifade ederek, "Kendi başkanlığım döneminde her zaman engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Kahta Bedensel engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan da engellileri gerçekten önemsiyor ve onların yararına olabilecek her türlü girişimde bulunuyor. Eğer bu gün engelli vatandaşlarımıza yönelik çalışmalar yapılıyorsa bizim payımız olduğu kadar onun da payı var. Genç kardeşimiz de hayata umutla bakmayı biliyor. İnşallah akülü tekerlekli sandalye onun için iyi bir moral olur. hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
(Şİ-AŞ-Y)

09.12.2012 13:30:55 TSI

Editör: Wan Haber