AK Parti Milas İlçe Teşkilat Üyeleri ve Kadın Kolları Yönetimi, Güllük Belde Teşkilatı ile bir araya geldi.
İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tüfekçi, Abdullah Kıbrıslı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Turan ve bazı yönetim ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, Güllük Belde Teşkilatıyla bir araya gelerek, belde kadın ve gençlik kolları yönetimlerini belirledi.
Belde Kadın Kolları Başkanlığına Yasemin Çetin, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına ise Şerif Çoban getirilirken, toplantının basına açık bölümünde, büyükşehir yasası hakkında belde teşkilatı üyelerine bilgiler aktarıldı. Yaklaşan yerel seçim sürecinde belde teşkilatının nasıl bir çalışma programı yürüteceği de konuşulurken, İlçe Başkan Yardımcısı Abdullah Kıbrıslı ve İlçe Sekreteri Mustafa Tüfekçi, yapılacak siyasi çalışmayı genel hatlarıyla anlattı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Turan ise, belde kadın kolları üyelerinden tüm belde sakinlerine ulaşmalarını, özellikle beldedeki kadınlarla yakın ilişkiler kurularak, mevcut ya da oluşacak sorunlarla ilgilenilmesini istedi.
Kendilerine ulaştırılan sorunların çözümü konusunda ilçe teşkilatı ve ilçe kadın kolları yönetiminden yardım alınabileceğini belirten Turan; "Özellikle sağlık, eğitim ve sosyal konularda duyarlı olmanızı, belde halkının sevincini ve acısını paylaşmanızı, onların yalnız olmadıklarını hissettirmenizi istiyorum. Bunu yaparken samimi olmak bizim için son derece önemlidir. İnsanlara siyasi kimliğinizle yaklaşmayın. Hangi siyasi düşünceden olursa olsun yapılması gereken ne varsa yapın. Bizim için önce gönülleri kazanmak önemli Siyaset kurumlarının önceliği budur" diyerek, belde kadın kolları üyelerinin aktif olmalarını istedi.
Toplantının ikinci ve basına kapalı bölümünde ise, yaklaşan yerel seçimler öncesindeki çalışma programının detayları ele alındı.
(KS-MB-İK)

09.02.2013 11:54:10 TSI

Editör: Wan Haber