Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin üyelerine yönelik düzenlediği 'birlik ve dayanışma gecesine' katıldı.
Toroslar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Akdoğan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı birlik ve beraberlik gecesinde, danışmanlık hizmeti sunulan yetiştiricilere danışmanlık hizmetleri hakkında bilgiler verilerken, sorunlar ve çözüm önerileri de ortaya konuldu.
Gecede konuşan Başkan Hamit Tuna, üretimin öneminden bahsederek, bir ülke ekonomisinin kurtuluşunun reçetesinin üretimden geçtiğini söyledi. Birlik ve dayanışma içerisinde hareket ederek her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğini vurgulayan Tuna, "Çiftçilerin, kaliteli ürünler üretmesi her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanında da diğer ülkelerle yarış halinde olmamızı sağlar. Bu toplantılar çiftçilerimizin yeni oluşumlardan haberdar olması ve kendilerini geliştirmeleri açısından çok önemlidir. Toroslar Belediyesi olarak toplumun her kesimine olduğu gibi çiftçilerimize de destek oluyoruz. Bugüne kadar sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.
(KRY-KYM-Y)

07.01.2013 15:15:35 TSI

Editör: Wan Haber