Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (TÜMSİAD) çalışmaları, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde vatandaşlara tanıtıldı.
Girne Mahallesi Veysel Karani Camii'ndeki tanıtım toplantısına; TÜMSİAD Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Fatih Karakuş, Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Selahattin İzci, Şube Sekreteri Mustafa Göksu, Semerşah Derneği Başkanı Aziz Kılıç, Kahta Girne Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Gündüz, Kahta Ziraat Odası Başkanı Rüştü Turanlı, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
Toplantıda, TÜMSİAD hakkında katılımcılara bilgi verildi. Sinevizyon gösterisi ile TÜMSİAD'ın ülke genelindeki vizyonu ve misyonu tanıtıldı.
Katılımcılara amaçları hakkında bilgi veren Selahattin İzci, TÜMSİAD olarak zengin bir kuruluş olmadıklarını fakat buna rağmen çok büyük işler başardıklarını ifade etti.
Kahta'da da birçok çalışmaya imza atmak istediklerini ifade eden İzci, "Biz burada size kendimizi tanıtmak istiyoruz. Bizim kim olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Kahta'da birçok esnaf ve iş adamı var. Bazı derneklerle birlikte hareket edip çalışmalar yapıyoruz. Kahta'da da suça bulaşmış ya da bulaşma eğilimi olan gençleri faydalı alanlara yönlendirmek istiyoruz. Bunun için bazı derneklerle birlikte gençlik merkezleri kurmayı amaçlıyoruz. Cendere Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde birçok sosyal aktivitelerin yapılabileceği ortamlar var. Bu sayede gençlerimiz kötü alışkanlıklara bulaşmadan burada güzel bir ortamda gelişimlerini sürdürebileceklerdir. TÜMSİAD olarak biz de burada devreye girerek yapılan bu tür çalışmalara destek veriyoruz. Bu toplantıdaki amacımız hem size TÜMSİAD'ı anlatmak hem de gençlik merkezlerini tanıtmaktır" dedi.
Toplantıda ayrıca, TÜMSİAD'ın ülke genelindeki durumu, çalışmaları, hızlı gelişimi, misyonu ve vizyonu hakkında sinevizyon sunumu yapıldı.
(Şİ-SO-Y)

21.01.2013 09:59:15 TSI

Editör: Wan Haber