Manisa'ya sürpriz bir ziyarette bulunan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert, şube yöneticileri ile birlikte Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz ve Genel Sekreter Tamer Balatlı ile bir araya geldi.
Ziyarete TÜMSİAD Manisa Şube Başkanı Sezgin Akduman'ın yanı sıra Şube Başkan Yardımcıları Hasan Karabulut ve İrfan Dinçer katıldı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz ile çok eski bir dost olduklarını belirten TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, yaklaşan oda seçimleri öncesinde Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz'a başarılar diledi. Manisa TSO'da ekibiyle birlikte bir kahve molası veren TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, "Turgutlu'ya kadar gelmişken çok iyi bir dostum olan sayın Koşmaz'ı ziyaret etmeden geçmek istemedim. Kendisiyle uzun süredir bir araya gelememiştik. Bu vesile ile de görüşme imkanı bulduk. Koşmaz, Manisa'ya kazandırdığı projelerle, çalışma azmiyle her zaman takdir ettiğim bir dostumdur. Kendisinin Manisa için yapacağı bir çok projesinin olduğunu düşünüyorum. Oda seçimlerinde de kendisine başarılar diliyorum." dedi.
2005 yılında kurulun TÜMSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz, "TÜMSİAD Genel Başkan Hasan Sert'in ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Kendisiyle geçmişe dayanan bir dostluğumuz bulunmakta. Bugünkü ziyaret bizim içinde sürpriz oldu. TÜMSİAD kısa bir süre içinde yaptığı başarılı çalışmalar ile kendinden söz ettiren bir dernek oldu. Gönüllülük esası ile çalışan bu derneklerin öncelikle o ilin kalkınmasına, sonra da ülke kalkınmasına büyük katkı sağlamakta. Ben Sayın Genel Başkana ve Manisa Şube yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.
(AY-ÖND-Y)

26.01.2013 17:28:45 TSI

Editör: Wan Haber