TÜMSİAD Aydın Şubesi, Ekonomi Bakanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleşecek Avrupa gezisine katılacak. Gezi kapsamında Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Macaristan'da temaslarda bulunacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan TÜMSİAD Aydın Şubesi Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serdar Ertuğrul ,3-6 Şubat tarihleri arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla ticaret heyeti programı düzenleneceğini ifade etti.
Geziden iş adamlarına potansiyel iş fırsatları sunmasını beklediklerini belirten Ertuğrul şöyle konuştu: "Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Macaristan'da pazar payımızın artırılması ve adı geçen ülkelere yönelik yeni ihracat imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek heyete uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden tüm sektörlerden firmalarımız iştirak edebilecektir.
Ticaret Heyeti Programı kapsamında, Türkiye'den ve anılan ülkelerden üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek İş Forumlarının yanı sıra Türk ve yabancı girişimciler arasında iş görüşmeleri de gerçekleştirilecektir"
(GY-MB-İK)

28.01.2013 10:00:33 TSI

Editör: Wan Haber