Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Van Bölge Müdürlüğü'nce Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından sağlanan Teknik Destek Programı kapsamında kurum personeline yönelik "Temel ve İleri Düzey Microsoft Office 2007" eğitimi düzenlendi.


Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Akademisi İzmir Şubesi'nden eğitici Sevgi Ganan tarafından verildi ve yaklaşık iki hafta süren eğitime toplam 62 personel katıldı. Katılımcılara eğitim sonunda Bilge Adam Akademisi tarafından katılım sertifikası verildi. Katılımcılar, büyük beğeni ve memnuniyetle karşılanan eğitim sayesinde bir aile ortamı içerisinde bulunması ile motivasyonun yükseldiği ve stresin atıldığı ifade edildi.

Bölge Müdürü Özer Coşğun, bu eğitimin kurum personelinin teknik gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlendiğini ve TÜİK Van Bölge Müdürlüğü'nün bölgeye ve ülkemize en verimli şekilde hizmet verebilmesi amacıyla çalışanların her açıdan gelişimlerini sağlamaya yönelik eğitimlere devam edileceğini belirtti. Coşğun, ayrıca düzenlenecek eğitim konularının çalışanların eğitim talepleri doğrultusunda belirlendiğini ifade etti.

Bölge Müdürü Özer Coşğun, son olarak böyle faydalı bir eğitimin düzenlenmesine katkı sağlayan DAKA'ya çok teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Editör: Wan Haber