İncirliova Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 1-0 kaybeden Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Tuğlaspor'un antrenörü Şakir Konyalı, "Bu zeminde futbol oynanmamalıydı" dedi.
Aydın'da uzun süredir aralıklarla da olsa yağan yağmurun İncirliova Stadı'nın zeminini kötü etkilediğini ifade eden Konyalı, "Sahanın zemini futbol oynanmayacak durumdaydı. Her iki takımın oyuncuları bileğe kadar çamurda futbol oynamak zorunda kaldı. Maç bence iptal olmalıydı" diye konuştu.
İncirliova Belediyespor karşılaşmasını değerlendiren Konyalı şunları söyledi: "Futbolcularım iyi mücadele etti. Özellikle ikinci yarıda tek kale top oynadık. Bulduğumuz çok önemli pozisyonlar var. Ancak golü bulamayınca kazanamıyorsunuz. Haftalardır bunu söylüyoruz" dedi.
"EN ÜZÜLDÜĞÜM MAÇ BU MAÇTI"
Ligde her ne olursa olsun mücadeleyi bırakmayacaklarını belirten Konyalı şöyle konuştu: "Ligin başından bu yana puan kaybettiğimiz için en üzüldüğüm maç bu maçtı. Biz yine de futbol olarak mücadele edeceğiz. Mücadeleyi bırakmak bize yakışmaz" ifadelerini kullandı.
Tuğlaspor bu haftayı BAY takım olarak geçirecek.
(GY-MB-İK)

28.01.2013 17:02:21 TSI

Editör: Wan Haber