Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Tuğlaspor, hafta sonunda oynayacağı İncirliova Belediyespormaçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu maç öncesi, kırmızı-siyahlı ekipte Cenk'in hafif sakatlığı bulunuyor.
Aydın Süper Amatör Küme'de ilk yarıda bekleneni veremeyen ve maddi sorunlarla boğuşan Tuğlaspor'un antrenörü Şakir Konyalı, ikinci yarıda oynayacakları her maçın kendileri için final niteliğinde olduğunu söyledi. İncirliova Belediyespor'un eksik olmasının kendilerini ilgilendirmediğini ifade eden Konyalı, "İncirliova Belediyespor zayıf bir takım değil. İyi bir antrenör ile anlaştılar. Bize karşı da kazanmak isteyeceklerdir" dedi.
Kendileri için ikinci yarıdaki her maçın final anlamı taşıdığını belirten Konyalı, "Artık karşılaşmaya odaklandık. Kazandığımız takdirde büyük moral kazanacağız. Küme düşmemek için büyük bir yol katedeceğiz" ifadelerini kullandı.
Futbol yaşamında iki yıl İncirliova Belediyespor'da forma giydiğini kaydeden Konyalı, "İncirliova'da çok güzel günlerim geçti. Her şeyden önce centilmenlik diyoruz" şeklinde konuştu.
(GY-MB-İK)

24.01.2013 17:36:08 TSI

Editör: Wan Haber