Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı'na mevcut başkan Kerem Tüfekçi tekrar seçildi.
Samsun TSO bünyesinde faaliyetlerini devam ettiren Kadın Girişimciler Kurulu'ndan sonra Genç Girişimciler Kurulu'nda da yeni görev dağılımı yapıldı. Genç Girişimciler Kurulu'nun yeni İcra Komitesi ilk toplantısını Samsun TSO toplantı salonunda gerçekleştirdi. Samsun TSO Yönetim Kurulu'nu temsilen Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, Oda Genel Sekreterliği'ni temsilen Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç ile birlikte ilçelerden gelen üyelerle 17 kişiden oluşan Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi'nin gündem maddesini başkan ve başkan yardımcılarının belirlenmesi oluşturdu.
Toplantının açılışında konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören, yeni icra kurulunun çalışmalarında başarılar diledi. Tören, "Genç Girişimciler Kurulumuzun yeni dönemi hepimize hayırlı olsun. Geçen dönemdeki kurulumuzda gayet güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Önümüzdeki dönemde de yine hem Odamız adına hem de Samsun adına sesimizi duyuracak, genç girişimcilere yakışacak organizasyonlara inşallah hep birlikte imza atarız. Bizler burada sizlere destek için varız. Bizlere getireceğiniz fikirlerinize, projelerinize ve organizasyonlara açığız. Sizlere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiğince tüm desteği vermeye çalışacağız" dedi.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Konuşmanın ardından ise seçimlere geçildi. Seçimlerde tek aday olarak gösterilen mevcut Başkan Kerem Tüfekçi, oy birliği ile yeniden göreve getirildi. Başkan Yardımcılıklarına ise, İcra Kurulu'nda Bafra TSO'yu temsilen yer alan Serkan Gülay, Samsun Ticaret Borsası'nı temsilen bulunan Tahsin Araboğlu, Terme TSO'yu temsilen yer alan Merih Kargı ve Havza TSO'yu temsilen yer alan Emrah Vergili seçildiler. Yeni görev dağılımında ayrıca, Samsun TSO'yu temsilen kurulda bulunan Emrah Cömert İletişim ve Koordinasyon, Selin Kobul Eğitim'den, Mehmet Saraçoğlu Proje İş Geliştirme'den, Oğuzhan Serinkaya ise Halkla İlişkiler Tanıtım ve Organizasyon'dan, kurulda Çarşamba TSO'yu temsil eden Bilal Küçükaydın da Sosyal İşlerden sorumlu olarak göreve seçildiler.

YENİ AKSİYONLARA İMZA ATILACAK
Kendisini yeniden göreve seçen kurul arkadaşlarına teşekkür eden Kerem Tüfekçi ise, "Bizim amacımız gençlerdeki kariyer planlarındaki girişimciliklerini ön plana çıkartarak iş talep edenden, iş arz eden duruma getirmek. Aynı zamanda bir başka amacımız ise kendi üyelerimiz ve Türkiye'nin diğer illerindeki arkadaşlarımız arasındaki iletişimi artırarak bir anlamda aramızda bir ağ kurmak. Bizim aynı zamanda üniversite ile Milli Eğitim'le de ilişkilerimiz olacak. Bizim zaten esas kitlemiz orada okuyor ve yetişmeye çalışıyorlar. İnşallah bu dönem üyelerimiz arasındaki kaynaşmayı daha da çok sağlayarak birlikteliği artıracak aksiyonlara imza atacağız" diye konuştu.
(SAM-SLH-Y)

21.12.2012 12:28:11 TSI

Editör: Wan Haber