Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şube başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu Yılmaz Atabarut tesislerinde ziyaret etti.
TÜFAD Manisa Şube başkanı Tekin Tatlıcıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Dadal, Süleyman Özkaraman, Aydoğan Tümay, Özer Şenoğlu ve Metin Taşkın ile birlikte Cuma Akşamı Manisa 19 Mayıs Stadında oynanacak Akhisar Belediyespor ile Galatasaray, karşılaşma öncesi, Akhisar Belediyespor, Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na Moral ziyaretinde bulunarak Hamzaoğlu'na çiçek, futbolculara Manisa'nın meşhur tatlısını takdim etti.
Ziyaretlerinin maç öncesi moral ziyareti olduğunu söyleyen TÜFAD Manisa Şube başkanı Tekin Tatlıcıoğlu, "1982 yılında kurulan Türkiye Futbol Antrenörü Derneği yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nu oynanacak müsabaka öncesi moral ve destek için ziyaret ettik. Bünyemizde Türkiye genelinde 17 bin antrenör bulunmaktadır. Manisa'da 360'ı aşmıştır. Mutlaka onlarda şubelere, genel merkezlere kayıtlıdır. Biz bu içerikle bugünkü yaptığımız bu ziyaretin önümüzdeki müsabakaya mutlaka ve mutlaka iyi olacağını ve başarı içerisine geçirerek bir doping şeklinde olması dileğiyle başarılar diliyoruz" dedi.
Akhisar Belediyespor, Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da "Bu nazik ziyaretiniz beni ve teknik heyetimizi çok mutlu etti. Bizlere verdiğiniz bu destek ve ilginiz için hepinize çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
(BG-MFS-MFS-S)

13.02.2013 18:10:18 TSI

Editör: Wan Haber