Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi, destekleri nedeniyle Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e teşekkür plaketi verdi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Türkiye Spor Yazaları Derneği (TSYD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Okumamış ve yönetim kurulu üyeleri Şifa Çiçek, Emin Demir ve Erkan Erman'ı ağırladı. TSYD Antalya Şube Başkanı Okumamış, Ocak ayında yapılan 50. Sporun Zirvesi Semineri'ne verdiği destek nedeniyle Başkan Evcilmen'e teşekkür plaketi verdi.
TSYD'nin Türk sporunun daha iyiye ve başarıya ulaşması için gerekli olan çabayı ortaya koyduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, "Yaptığınız çalışmalar nedeniyle sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Ziyarette Muratpaşa Belediyesi'nin spora yönelik gerçekleştirdiği proje ve hizmetleri hakkında da bilgi veren Başkan Evcilmen, "Muratpaşa Belediyesi olarak binlerce gence spor yapabilecekleri mekanlar yaratıyoruz. İkinci kapalı spor salonumuz Çağlayan Mahallesi'nde tamamlanmak üzere. Kentimizin büyük eksiği olan tam olimpik yüzme havuzunun temelini yakın zamanda atacağız. Açık basketbol sahalarımızda gençlerimiz boş vakitlerini sporla değerlendiriyor. Ayrıca spor külübümüz bünyesinde çeşitli branşlarda lisanslı sporcularımız, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Antalya'yı ve Muratpaşa'yı temsil ediyor" diye konuştu.
(SK-Y)

14.02.2013 11:37:52 TSI

Editör: Wan Haber