Karabük'te Mart ayında gerçekleşecek olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri önce mevcut başkan Pehlivan Baylan'ın aday olmayacağını açıklaması üzerine gözler işadamı Sedat Namal'a çevrildi.
TSO seçimleri öncesi sanayici ve tüccarına kadar her kesimin ortak ismi olarak gösterilen İşadamı Sedat Namal, İHA'ya yaptığı özel açıklamasında, Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına seçildikleri takdirde birlik ve beraberliğin tesir edilmesi için çalışacaklarını söyledi.
Mevcut Başkan Pehlivan Baylan'ın TSO'ya değer kattığını ve hizmet seviyesinin çıtasını üst seviyeye çıkardığını belirten Sedat Namal, " Baylan'ın yaptığı hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Onun tecrübelerinden faydalanacağız. Görev bize nasip olursa, Karabük'ün birlik ve beraberliği ile bunun getireceği ticaretin en üst seviyeye çıkartacağız. En üst platformda bunu temsil edeceğiz. Ticaret ve Sanayi Odasında birlik ve beraberliğin tesir edilmesi için, istişarelerin her kesimde yapılması ve her kişinin fikirlerini dinleyeceğiz" dedi.
Karabük'ün 1937 tarihi ile Türkiye'nin ilk Demir ve Çelik fabrikası kurulmuş ve ağır sanayinin beşiği oluşturan bir kent olduğunu da anımsatan Namal, " Bu sebepledir ki, Karabük denilince sanayi akla gelmeli. Üst Kurul olan TOBB'de temsil edilmeli. Pehlivan Baylan başkanımıza tekrar, gençlere verdiği önem için teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu.
(YE-ET-Y)

20.01.2013 18:28:03 TSI

Editör: Wan Haber