Antalya'da, 2011 yılında araçla çarptığı temizlik işçisinin ölümüne neden olan sürücüyü, polis arabanın davlumbazından kopan 10 santimetrelik parçadan bularak gözaltına aldı.
Kaza, 24 Haziran 2011 günü Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi'nde meydana geldi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'nde çalışan Ahmet Koçaslan'a (37) bir araç çarpıp kaçtı. Koçaslan, görgü tanıklarının çağırdığı ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.
Olay yerinde otomobile ait yaklaşık 10 santimetre boyunda bir davlumbaz parçası bulan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, araştırmalarını bu yönde sürdürdü. Yetkili otomobil servisleri ve oto sanayide parça ile ilgili araştırma yapan ekipler, kopan davlumbaz parçasının H.D. ve N.D'ye ait araçtan olduğunu tespit etti.
İfadeleri alınan H.D. ve N.D, 24 Haziran 2011 de araçlarını İzzet Ü'nün (27) kullandığını ifade etti. Gözaltına alınıp kazayı itiraf eden İzzet Ü, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
(ÇY-SK-HO-Y)

11.02.2013 16:30:30 TSI

Editör: Wan Haber