Teknik direktör Tolunay Kafkas ile yeni bir sürece giren Trabzonspor, Gaziantepspor maçının ardından deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçını da kazanarak ligin 22. haftasında Fenerbahçe ile evinde oynayacağı zorlu maç öncesi zirve hesapları yapmayı planlıyor.
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor ile 10 Şubat Pazar günü saat 13.30'da karşılaşacak olan Trabzonspor'da bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in ayrılmasının ardından takımın başına geçen ve çıktığı ilk lig maçında Gaziantepspor'u 4-1 gibi farklı bir skor ile yenerek camiaya moral veren Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, deplasmanda oynanacak olan Sivasspor maçını da kazanarak ligin 22. haftasında kendi sahalarında Fenerbahçe ile oynanacak zorlu maçı kazanmak istiyor.

TRABZONSPOR'DA KAFKAS MOTİVASYONU
Hafta içinde yaptığı antrenmanlarda duygusal dağınıklık yaşayan ve güven bunalımı geçiren oyuncularını toparlamaya çalışan Tolunay Kafkas, üst üste alınacak galibiyetlerin kendilerini toparlama adına büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde her maçı tek tek düşüneceklerini ifade eden Kafkas, "Önümüzdeki maçı oynamadan diğer maçı düşünmeyeceğiz. Biz iyi bir takımız ve her takımı yenebilecek gücümüz olduğunu sizlerde bizlerde biliyoruz. Bu gücümüzü ortaya çıkarmamız gerekiyor. Takımda herkese eşitim. Kim iyi ise forma onundur. Bu konu da bana inanın ve güvenin. Kafanızda bu konuda en ufak bir soru işareti dahi olmasın" diyerek oyuncularına güven aşıladığı öğrenildi.
Deplasmanda Fenerbahçe'yi yenmiş Sivasspor karşısında zor bir müsabaka oynayacaklarını oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, milli takımdan dönen oyuncularıyla birlikte yaptığı toplantıda Sivasspor takımı üzerinde durdu. Sahasında iyi oynayan ve zor bir maç kaybeden takıma karşı mücadele edeceklerini belirten Kafkas, "Kim istediklerini yaparsa, maçı o kazanacak" ifadesini kullandı.
(GÖK-BH-S)

09.02.2013 13:31:58 TSI

Editör: Wan Haber