Trabzonspor yönetimi, bugün yaptığı toplantıda, teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yolları ayırma kararı aldı. Bordo mavili Kulübün Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, hem kulübün hem de Boşnak teknik adamın menfaatleri doğrultusunda böyle bir karara vardıklarını söyledi.

HACIOSMANOĞLU'NA TAM YETKİ

Ligdeki başarısız sonuçların ardından teknik adam değişikliğinin konuşulduğu, Ersun Yanal'a teklif yapıldığı ortaya çıkan Trabzonspor'da, yönetim kurulu konuyu görüşmek üzere bugün bir araya geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığında Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan toplantıda yeni bir hoca ile yola devam edilmesi kararı çıktı. Yöneticiler, yeni hoca konusunda gerekli görüşmeleri yapması için Başkan Hacıosmanoğlu'na tam yetki verdi.

"MENFAATLER DOĞRULTUSUNDA BÖYLE KARAR ALDIK"

Kulüp Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Prof. Dr. Yakup Aslan, CİHAN'a yaptı açıklamada, hem kulübün hem de Vahid Halilhodzic'in menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar aldıklarını söyledi. Özverili transferler. Hocanın fedakarca çalışmalarına rağmen bir doku uyuşmazlığının olduğunu ve aşının tutmadığını ifade eden Aslan, "Hem kulübün hem de hocamızın menfaatleri doğrultusunda böyle bir karar aldık. Bizim için değerli bir insan olan hocamıza teşekkür edip, sözleşmenin sonlandırılması yoluna gideceğiz." dedi.

"EN YAKIN İSİM Ersun Yanal"

Yeni hoca konusunda bazı isimlerin konuşulduğuna değinen Aslan, en yakın ismin Ersun Yanal olarak göründüğünü kaydetti. Bir kulüple sözleşmesi bulunan hiçbir hocaya teklif yapmayı etik bulmadıklarını dile getiren Aslan, "Ertuğrul Sağlam ve Shota gibi bazı hocaların isimleri geçiyor. Ama biz bir kulüpte çalışan hoca ya da futbolcuya teklif yapmayı etik bulmuyoruz. Bunun dışında görüşülebilecek isimler arasında Ersun Yanal var. Şu anda en ağırlıklı görüşülecek isim o gibi. Hocamızla yollarımızı ayırdıktan sonra en kısa sürede yeni hocamızı takımın başına getireceğiz." şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber