Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'u hava sıcaklığı düşündürüyor. Bu maçın hazırlıklarını 22 derece sıcaklık altında yapan bordo-mavili takımı Sivas'taki hava endişelendiriyor.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmana milli oyuncular Onur, Zokora, Bamba, Adrian, Sapara ve Janko'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Zeki katılmazken, Volkan takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Ümit Milli Takım kampından dönen Soner Aydoğdu ile yine transfer Alim Öztürk koşu yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikasında koordinasyon idmanı gerçekleştiren bordo-mavili takım geri kalan bölümde basına ve taraftara kapalı olarak çalıştı.
Tonya Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Baki ve dernek üyeleri kulübü ziyaret ederek, takıma destek verirken, antrenmanı ziyaret eden taraftarlar Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a çiçek ve süt ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verdiler.
TRABZONSPOR'DA HAVA SICAKLIĞI ENDİŞESİ
10 Şubat Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile saat 13.30 karşılaşacak olan Trabzonspor'u Sivas'taki hava düşündürüyor. Bu maçın hazırlıklarını Trabzon'da 22 derece altında güneşli ve yazdan kalma bir havada sürdüren Karadeniz ekibini Sivas'taki hava endişelendirmeye başladı. Maç günü Sivas'taki havanın1 derece ile 8 derece arasında olması beklenirken bordo-mavili takımın soğuk havaya nasıl uyum sağlayacağı ise teknik direktör Tolunay Kafkas'ı kara kara düşündürmeye başladı. Sivas'taki iklim şartlarının ağır olması nedeniyle maçtan bir gün önce Sivas'a gidecek olan Trabzonspor'un hava şartlarına uyum sağlamaya çalışacağı belirtildi.
(GÖK-BÇ-S)

07.02.2013 12:50:43 TSI

Editör: Wan Haber