Trabzonspor kadrosuna katmak istediği Gaziantepsporlu golcü oyuncu Cenk Tosun'un transferini yüksek maliyet nedeniyle askıya almayı planlıyor.
Elindeki kadro fazlalığı nedeniyle transfer yapmakta zorlanan ve oyuncu göndermede sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, yerli forvet oyuncuları arasında ilk sıraya aldığı Cenk Tosun transferini yüksek maliyet nedeniyle askıya almaya hazırlanıyor. Gaziantepspor'un, bordo-mavili takımdan bonservis bedeli karşılığında Sapara'yı istemesi bu transferi çıkmaza soktu. Bordo-mavili takımın ise para ödemeden takas karşılığında bu transferi sonuçlandırmayı planladığı ancak buna Gaziantepspor'un yanaşmadığı belirtildi. Kırmızı-siyahlı ekibin Cenk Tosun transferi için bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro gibi bir rakam ile kapıyı açması üzerine bordo-mavili yöneticiler, "Biz parayı sokakta bulmadık" ifadesini kullanarak bu transferin gerçekleşmeyeceğini ifade etti.

SONER AYDOĞDU: "İKİNCİ YARI İYİ BİR GİRİŞ YAPMAK İSTİYORUZ"
Trabzonspor'un sezon başında Gençlerbirliği takımından transfer ettiği Soner Aydoğdu, ligin ikinci yarısına hırslı bir şekilde hazırlanıyor. Ligin ilk yarısında iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra sezona iyi başladığı ancak üst üste yaşadığı sakıtlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini belirten başaralı oyuncu, "29 Aralık'tan beri buradayız. Yoğun bir çalışma temposu geçiriyoruz. İlk yarı hem oyun olarak hem de sıralama olarak istediğimiz gibi geçmedi. İkinci yarıya en iyi şekilde başlayıp Trabzonspor'u hak ettiği yerde görmek istiyoruz. Takımı yukarılara taşıma adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Devre arası kampını ne kadar güzel geçirirsek ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Sezona iyi bir kamp dönemi geçirmemin ardından iyi başlamıştım. Ama sakatlık yaşadım. Gençlerbirliği takımında olduğum dönemde sakatlık yaşamazken Trabzonspor geldikten sonra üst üste sakatlıklar yaşadım. Yeni yılda sakatsız ve başaralı bir sezon geçirmeyi düşünüyorum. İyi çalışıyorum ve iyi bir ikinciye geçireceğimi düşünüyorum" diye konuştu.

TRABZONSPOR SAVUNMASI MERCEK ALTINDA
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş savunmayı mercek altına aldı. Sol Bamba'nın Afrika Kupası'nda mücadele edecek olması nedeniyle uzun bir süre takımdan ayrı kalacak olması ve Giray Kaçar'ın kalbinde sorun olması nedeniyle teknik direktör Şenol Güneş savunmada yeni bir arayışa girdi. İki önemli isimden yararlanılamayacak olmasının riskini düşünen deneyimli teknik adam antrenmanlarda Mustafa Yumlu, Celustka ve Emerson üçlüsünü bu bölgede deniyor.
(GÖK-BH-S)

05.01.2013 16:01:18 TSI

Editör: Wan Haber