Trabzonspor alt yapı koordinatörü Özkan Sümer, Azeri kulübü Sumqayıt'tan A2 takımında denenmek üzere üç oyuncuyu Trabzon'a davet ettiklerini söyledi.
Trabzonspor, Azeri kulübü Sumqayıt'tan üç oyuncuyu denemek üzere Trabzon'a davet etti. Azerbaycan genç milli takımlarında da forma giyen Orhan Aliyev, Ruslan Nasirli ve Shamil Jamaladdinov 22-29 Ocak tarihleri arasında Trabzonspor A2 takımıyla idmanlara çıkacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzonspor Futbol Koordinatörü Özkan Sümer, söz konusu oyuncuların daha önce Trabzonspor izleme komitesinde görevli olan Giray Bulak ve Orhan Çıkrıkçı tarafından izlendiğini belirterek, "Eldeki veriler ve gelen raporlar doğrultusunda bu üç oyuncuyu tavsiye üzerine denenmek için Trabzon'a davet ettik. Oyuncuların 1995 doğumlu ve yaş grupları itibariyle A2 takımında denenmeye alacağız" ifadelerini kullandı.
Orhan Aliyev ve Shamil Jamaladdinov orta sahada forma giyerken, Ruslan Nasirli ise forvet pozisyonunda oynuyor. Nasirli'nin lakabı "Azeri Pato" olduğu belirtildi.
(GÖK-BÇ-S)

17.01.2013 13:24:42 TSI

Editör: Wan Haber