Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, ligin ikinci yarısı öncesi kupada moral arıyor.
Spor Toto Süper Ligi'nde devre arası hazırlıkları için 29 Aralık'ta Antalya'ya gelen ve Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki Gloria Serenity Otel'de kampa giren bordo-mavililer, buradaki çalışmalarını tamamladı. Antalya kampında iki hazırlık maçı yapan bordo-mavili takım katıldığı turnuvada Werder Bremen'e 2-0 mağlup olurken, Beşiktaş ise penaltılarla geçti. Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda ise deplasmanda Medical Park Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederken, yarın akşam Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçı kazanarak lig öncesi moral bulmak istiyor.

TRABZONSPOR İLE MERSİN İDMAN YURDU 12. RANDEVUDA
İki takım arasında bugüne dek yapılan 11 maçta, Trabzonspr galibiyetlerde 4'e 2 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-Mavililer söz konusu maçlarda 13 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü. Bu sezon iki takım arasında Trabzon'da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

GİRAY BULAK TRABZONSPOR'A KARŞI
Bu sezon Trabzonspor'da Genel Menajer olarak göreve başlayan Giray Bulak, geçtiğimiz günlerde Mersin İdman Yurdu takımında teknik direktör olarak göreve başladı. Nurallah Sağlam'ın takımdan ayrılmasından sonra , bordo-mavili kulüple olan 3 yıllık sözleşmesini feshetmesinin ardından Mersin takımına giden Bulak, eski takımına karşı teknik adam olarak görev yapacak. Giray Bulak'ın takımdan ayrılması eleştiri oklarına üzerine çekmesine neden olmuştu.
(GÖK-ÖS-S)

14.01.2013 13:24:09 TSI

Editör: Wan Haber