Spor Toto Süper Lig'in 2. yarısının ilk maçında evinde Kardemir D.Ç. Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşan Trabzonspor, 1 günlük iznin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı.
Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana Giray'la birlikte sakatlığı bulunan Tolga Zengin katılmadı. Bordo-mavili takım antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kondisyona yönelik bir çalışma gerçekleştirdiler.

BİLET DAĞITIMINA BAŞLANDI
Trabzonspor'un, pazar günü Karabükspor ile oynayacağı müsabakayı izleyecek kadın ve 12 yaş altı erkek çocukları için bilet dağıtımına başlandı. Biletler Hüseyin Avni Aker Stadı yanında bulunan Biletix gişesinden dağıtılıyor.
Ayrıca bu yıl önceki sezondan farklı olarak pembe renkli kadın ve çocuk kombine kartları da geçerli sayılacak. Bu kartlara sahip kadın ve çocuk taraftarlar müsabakayı izleyebilecek. Diğer kombine kartlar geçerli sayılmayacağı belirtildi.
(GÖK-RFK-S)

17.01.2013 12:44:48 TSI

Editör: Wan Haber