Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor, bir dönem Beşiktaş ve Türk Telekom formalarını giyen ABD'li oyuncu Khalid Numan El-Amin ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Bir otelde düzenlenen ve kulüp genel sekreteri Münir Koçhan, kulüp basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Ertuğrul Doğan'ın da hazır bulunduğu imza töreninde El-Amin, Trabzonspor'u tekrar Beko Basketbol Ligi'ne çıkarabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi.
El-Amin imza töreninde yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un başarısı için geldiğin belirterek, "Burada çok güzel günler geçireceğimize inanıyorum. Tek bir sebep yüzündün getirildim. O da kazanmak. Her maçı kazanarak birinci lige takımı çıkartılmak üzere getirildim. Burada olmamın tek ve ana nedeni bu. Bu amaç doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.
Daha önce Beşiktaş ve Türk Telekom formalarını giydiğini hatırlatan El-Amin, "Başka ülkelerde de forma giydim ama Türkiye'nin bende gerçekten farklı bir yeri var. Burada olmaktan her zaman çok mutlu oldum. Şimdi de Trabzonspor'dayım. Taraftarlar beni diğer kulüplerde gibi sevip bağırlarına basacak ve onlarla çok iyi işler yapacağız. Buna yürekten inanıyorum" dedi.
Yapılan açıklamaların ardından El-Amin, kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atarken, Trabzonspor formasıyla basın mensuplarına poz verdi.
(GÖK-BH-S)

20.02.2013 15:59:34 TSI

Editör: Wan Haber