Trabzon'un Of ilçesinde bir kişi, telefonda kendini polis olarak tanıtan kişi tarafından dolandırıldığı iddiasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.
Edinilen bilgiye göre, ilçenin Sulaklı Mahallesi'nde yaşayan S.K (47) adlı kadın, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek, kendini polis memuru olarak tanıtan bir şahsın kendisini telefonla aradığını, sivil polisler tarafından takip edildiğini söylediğini ve elinde bulunan paraları verdiği hesaba yatırması gerektiğini ifade ettiğini belirtti. Daha sonra kendisini arayan şahsa inanarak bileziklerini kuyumcuya 20 bin 300 TL karşılığında bozdurduğunu, evinde bulunan 3 bin 800 TL, 760 avro ve 102 dolar parasını da şahsın vermiş olduğu hesaba yatırdığını anlatan S.K, daha sonra olanları eşine anlattığında dolandırıldığını anladığını belirterek şikayetçi oldu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor

POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
Trabzon'da bir araçta yapılan aramada, yaklaşık 1 kilograma yakın kubar esrar ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sanayi Mahallesi'nde durdurdukları bir araçta yaptıkları aramada, 985 gram kubar esrar ele geçirdi.
Olayla ilgili S.K ve İ.T gözaltına alındı.
(BK-OK-Y)

26.12.2012 14:16:34 TSI

Editör: Wan Haber