Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerince şehrin 4 ayrı noktasında yürüttüğü çalışmalarda çok sayıda gümrük kaçağı sigara ve içki ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre çok sayıda gümrük kaçağı sigara, bir kamyonun kasa kısmında yüklü bulunan kuş gübrelerinin içine gizlenmiş olarak bulundu. Polis ekipleri Çömlekçi Mahallesi'nde kaçak içki imalatı yapıldığı ihbarı üzerine, söz konusu adreste yaptığı aramada dışarıdan getirilen çok sayıda içki şişesi ve içki bandrollünü el geçirdi. Olayla ilgili göz altına alınan yabancı uyruklu B.V. hakkında yapılan idari işlemlerin ardından Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Polis ekipleri il merkezinde bir otomobilde yaptıkları aramada 16 adet gümrük kaçağı içki ve 750 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olaylarla ilgili toplam 4 kişi alınana ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

POLİSLERDEN FUHUŞA BASKIN
Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri Çömlekçi Mahallesi'nde bulunan bir otele yaptıkları aramada fuhuşa yer, teşvik ve aracılık etmek suçundan 1 kişi göz altına alırken, alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre Çömlekçi Mahallesi'ndeki bir otelde arama yapan polis ekipleri farklı odalarda fuhuş yaptıkları belirlenen 4 bayanı ve 4 erkeği yarı çıplak vaziyette buldu.
Olayla ilgili ifadelerine başvurulan bayanlar fuhuş yaptıklarını itiraf etti. Fuhuş için yer, teşvik ve aracılık etmek suçundan otel sorumlusu Y.K. hakkında yapılan işlemin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(BK-ÖS-Y)

29.01.2013 14:21:52 TSI

Editör: Wan Haber