Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) 58. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde 'Hizmet Onur Belgesi' töreni ile kuruluş kokteyli düzenledi.
Adıyaman Bölge Müdürlüğünde görev yapan ve hizmetinin 5,10, 15, 20, 25 ve 30'uncu yıllarını dolduran personele 'Hizmet Onur Belgesi' verildi. Her yıl olduğu gibi bu yılda kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, vefat eden personeller için mevlid okutan, kimsesiz çocuklar yararına eğlenceler düzenleyen, il protokolünü ziyaret eden, çalışan ve emekli olan tüm personelleri ile yemekte buluşan TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü ayrıca kurumda hizmet eden ve belirli yılını dolduran personele belgelerini dağıttı.
Çok sayıda protokol üyesinin katıldığı belge dağıtım töreninde konuşan Bölge Müdürü Halil Murat Demir, kuruma emeği geçenlere teşekkür ederek, "Ülkenin stratejik anlamda en önemli kurumlarından bir tanesi olan Ortaklığımızın gelişip, büyümesinde siz değerli çalışanlarımızın emekleri oldukça fazladır. İnşallah kuruluş olarak hep birlikte ülkemizin ekonomisini daha iyi yerlere götürme adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Etkinlikler çerçevesinde ayrıca kurum müdürleri ve siyasilerin katılımıyla kokteyl gerçekleştirildi.
Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe protokol üyeleri eşleriyle birlikte katıldı.
Halil Murat Demir burada yaptığı açılış konuşmasında ise, Adıyaman halkının sürekli desteğini gördeklerini belirterek, son 5-6 yıl içerisinde yatırımların 10 katına çıktığını kaydetti.
Kurum olarak Adıyaman'a sosyal açıdan katkı bulunmak üzere resim, şiir ve öykü yarışması düzenlediklerini ifade eden Demir, "Bu yıl yarışmamızın 5'inci yılı içerisindeyiz. Yarışmamız içerisinde küçük bir değişiklik yaparak, ekleme yaptık. Fotoğraf kategorisinde yetişkinleri yarışmaya dahil ettik. Bu yarışma ilk etapta Adıyaman sınırları içerisinde gerçekleşiyordu. Yarışmamıza Adıyaman çevresinde bulunan 7 ili dahil ederek, güzel bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz. Bu yarışmanın sayesinde Adıyaman'ı, TPAO'yu ve komşu illerimizi tanıtacağımız gibi çocuklarımız resme, sanata ve şiire yatkınlıklarıyla kendilerini geliştirecekler. TPAO olarak yarışmaya katılanlara ileriki dönemlerde katkımız oluyor. Orta ve lise kademesinde okuyan çocuklarımız okullarına başvurarak, 15 Şubat'a kadar eserlerini telsim edebilirler. Şartnamemiz hem Milli Eğitim Müdürlükleri vasıtasıyla okullarda, hem de www. tpao.gov.tr adresinde yer almakta. Öğrenciler ve yetişkinler şartnamemizi okuyarak gerekli bilgileri elde edebilir. Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis illerindeki öğrencilerimiz ve yetişkinler yarışmamıza katılabilirler. Yetişkinler için son başvuru tarihimiz 25 Mart'tır" dedi.
Demir'in TPAO'nun kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde pastayı kesmesinden sonra Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ise mini konser düzenledi.
(AHM-ÖK-Y)

11.12.2012 17:33:21 TSI

Editör: Wan Haber