Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, sınırları içindeki mahallelerde yol yapım, asfalt kaplama ve yama çalışmalarına devam ediyor.
Toroslar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Çukurova Mahallesi'nde kaldırım çalışması tamamlanmış olan 33 sokağa 5 bin 500 ton asfalt döküldü.
Çalışmaları Mahalle Muhtarı Muzaffer Filiz ile birlikte inceleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Belediyesi olarak yılın dört mevsiminde yollardaki eksiklikleri gidererek, vatandaşların ayağını çamura ve toza değdirmediklerini söyledi. Yapılan asfaltlama ile yolların cadde görünümü aldığını vurgulayan Tuna, "Toroslar'ı sokak sokak finişerle asfaltlayarak yollarımızın daha kaliteli olmasını sağladık. Bu çalışmalarla araç ve yaya trafiği daha akıcı bir hal almıştır. Halkımızın rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfalt kaplama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Ekiplerimiz Çukurova Mahallesi'nde kaldırım çalışmasını tamamladığımız sokaklarda sıcak karışım asfalt çalışması yaptı. Toroslar Belediyesi olarak yaz, kış, güz, bahar demeden ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan yollardaki eksiklikleri tamamlıyoruz. Amacımız, halkımıza kaliteli ve rahat zeminler oluşturmaktır" diye konuştu.
Çukurova Mahalle Muhtarı Muzaffer Filiz ise mahallerine yapılan asfalt çalışmasından dolayı Başkan Tuna'ya teşekkür ederek, "Gözne Caddesi ile 221.caddeyi birbirine bağlayan 85044 sokak trafik akışının yoğun olduğu bir sokağımız. Toroslar Belediyemiz bu sokağımıza temiz bir asfalt ile kapladı" şeklinde konuştu.
(KRY-Y)

15.01.2013 11:37:50 TSI

Editör: Wan Haber